Γιατί να μας επιλέξετε

Ευστάθιος Κων. Μπαθρέλλος, MD. Γενικός Χειρουργός

Γιατί να μας επιλέξετε

Ο σύγχρονος χειρουργός καλείται να προσφέρει μια εξατομικευμένη προσέγγιση στους ασθενείς του, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε περιστατικού, με τελικό στόχο να προσφέρει πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στη σχέση χειρουργού-ασθενούς εκτός από την επιστημονική επάρκεια και την εμπειρία του χειρουργού που καθορίζει την έκβαση του τελικού αποτελέσματος, εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η εμπιστοσύνη που πρέπει να καλλιεργηθεί ανάμεσα στους δύο πόλους της θεραπευτικής σχέσης.  Ο χειρουργός οφείλει να ενημερώσει τον ασθενή για την πάθησή του, για όλες τις διαθέσιμες χειρουργικές λύσεις, αλλά και για τις πιθανές επιπλοκές ενός χειρουργείου.

Πιστεύω στις σχέσεις που οικοδομούνται πάνω στην ειλικρίνεια, τη διαφάνεια και την ευθύτητα. Αξίες, που η εμπειρία χρόνων, μου έχει αποδείξει ότι αξιολογούνται θετικά από τους ασθενείς. Γιατί, όταν οι ασθενείς εμπιστεύονται τον χειρουργό τους, είναι πιο εύκολο να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις ιατρικές οδηγίες πριν και μετά από ένα χειρουργείο, συμβάλλοντας κι αυτοί από την πλευρά τους στην τελική επιτυχή έκβαση μιας επέμβασης.

Είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας προσφέρουμε αναλυτική ενημέρωση για τη χειρουργική αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

Με αφοσίωση, συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Μαζί θα βρούμε τη βέλτιστη χειρουργική λύση στο πρόβλημά σας, με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες και τις εξατομικευμένες ανάγκες σας.