Είπαν για εμάς

Αξιολογήστε μας στην Google.

Η γνώμη σας και η κριτική σας δεν είναι απλώς ευπρόσδεκτες αλλά χρήσιμες για την βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Η εμπειρία μου με τον κ.Μπαθρέλλο ήταν από την αρχή εξαιρετική, καθώς ο γιατρός μου ενέπνευσε αμέσως εμπιστοσύνη –απαραίτητος και αδιαπραγμάτευτος παράγοντας για να προχωρήσω στην επέμβαση κήλης μαζί του. Από εκεί και πέρα έγιναν όλα όπως μου τα εξήγησε ενώ, ήταν πάντα διαθέσιμος για τις απορίες μου. Τον ευχαριστώ πολύ!

Κ.Φ

Κ. Μπαθρέλλο σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που μου προτείνατε τη λαπαροσκοπική επέμβαση για τη χολή μου και τώρα δεν πονάω καθόλου. Ήσασταν δίπλα μου με απαντήσεις σε ό,τι με απασχολούσε και με προβλημάτιζε και έτσι πήρα την απόφαση να προχωρήσουμε στην επέμβαση. Να είστε καλά.

Ο κ. Μπαθρέλλος είναι ένας εξαιρετικός χειρουργός, μα πάνω απ’ όλα ένας απίστευτος άνθρωπος. Αναλυτικός, επεξηγηματικός, υπομονετικός, απαντούσε σε κάθε απορία μου σχετικά με τη χειρουργική αφαίρεση κύστης κόκκυγα και μου ανέλυσε κάθε στάδιο της διαδικασίας, ώστε να ξέρω τι να περιμένω. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα, γιατί με έκανε από την πρώτη στιγμή να νιώσω ασφάλεια και το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε την επιλογή μου.

Χρήστος Μ.